مواد لازم برای 16 نفر:
شکلات تلخ یا تیره: 100 گرم، به قطعات ریز تقسیم شود.
آرد: یک و یک سوم پیمانه
پودر کاکائو: سه چهارم پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
کمی نمک
بادام پودر شده: دو سوم پیمانه
کره بدون نمک و نرم شده: 14 قاشق غذاخوری به علاوه مقداری برای چرب کردن
شکر قهوهای: یک و یک چهارم پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
تخممرغ بزرگ: سه عدد، هم زده شود
شیر بدون چربی یا کم چرب: نصف پیمانه
شکلات تلخ یا تیره: 200 گرم برای مواد میانی،به قطعات ریز تقسیم شود.
شکلات شیری: 200 گرم برای مواد میانی،به قطعات ریز تقسیم شود.
کره بدون نمک نرم شده: 18 قاشق غذاخوری برای مواد میانی
پودر شکر: برای پاشیدن روی کار
روش تهیه:
• فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید. کف و دیوارههای دو ظرف مخصوص پخت کیک 20 سانتیمتری به عمق 4 سانتیمتر را چرب کرده و درون آنها ورق شیرینیپزی قرار دهید.
• درون ظرف کوچکی شکلاتها را بریزید و ظرف را روی ظرف بزرگتر حاوی آب روی حرارت قرار داده و مطمئن شوید ته ظرف کوچکتر در تماس با ظرف بزرگتر نباشد. وقتی شکلاتها آب شدند آنها را در جایی قرار داده تا خنک شوند.
• درون کاسهای بزرگ، آرد، کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و کمی نمک را خوب با هم ترکیب کرده سپس پودر بادام را نیز با آنها مخلوط کنید. با همزن برقی کره و شکر را تاحدی که پف کنند هم بزنید. پودر وانیل را به تخممرغها اضافه کنید. خیلی آرام مخلوط تخممرغهای زده شده را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و برای پیشگیری از گلوله شدن طی این مرحله یک قاشق غذاخوری از مخلوط آرد را اضافه کنید سپس شکلات آب شده و شیر بدون چربی را به مخلوط بیافزایید.
• به آرامی مابقی آرد را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط را بین دو قالب تقسیم کنید.
• قالبهای حاوی کیک را در قسمت میانی فر به مدت 35- 30 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و بالا بیاید و هنگام دست زدن سفت باشد حرارت دهید. قبل از این که کیکها را از قالب بیرون آورید بگذارید کمی خنک شوند.
• وقتی کیکها را از درون قالب بیرون آورده و کمی دیگر خنک شدند کاغذ آنها را جدا کرده و آنها را به صورت افقی از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
• برای تهیه مواد میانی: شکلات را به روش فوق آب کنید سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود بعد آن را با کره مخلوط کرده و آن را با استفاده از کاردک مخصوص شیرینیپزی به طور یک نواخت روی لایهها پخش کنید.
• به صورت اختیاری روی آخرین لایه، پودر شکر بپاشید.
www.ivillage.com